priznanja
EURCO d.d.

Priznanja

Demolition & Recycling International Magazine
www.khl.com/magazines/demolition-and-recycling-international/
Specijalizirani časopis Demolition and Recycling International koji se bavi područjem rušenja i reciklaže građevnog materijala objavio je listu 100 najvećih tvrtki koje se u svijetu bave ovim vrlo specifičnim poslom, među kojima je svoje mjesto našao i EURCO d.d. U 2018. godini EURCO d.d. zauzima odlično 68. mjesto!

 

GAZELA Business.hr

Poslovne tjedne novine Business.hr i partneri u izboru Gazele dodijelili su društvu EURCO d.d. status hrvatske gazele kao jednom od najbrže rastućih gospodarskih subjekata od 2003. do 2005. godine, s rastom prihoda većim od 20%.

 

Republika Hrvatska, Ministarstvo za javne, radove, obnovu i graditeljstvo

Društvo EURCO d.d. je 03.12.2003. godine dobila posebno priznanje od Ministarstva za javne, radove, obnovu i graditeljstvo Republike Hrvatske za obnovu ratom stradalih područja.

 

Excellent SME Croatia

Društvo EURCO d.d. je zadovoljilo kriterije certifikacije i dana 08.09.2016. godine zaprimilo certifikat Excellent Small & Medium Enterprises od SME Hrvatske Gospodarske Komore. Digitalni certifikat Excellent SME Croatia izdan je na osnovu kreditnog izvješća i redovitog monitoringa od strane Coface Hrvatska.

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati