eurco-rusi-zgradu-u-petrinjskoj-ulici
EURCO d.d.

Eurco ruši zgradu u Petrinjskoj ulici


Započelo je rušenje zgrade na uglu Petrinjske i Đorđićeve ulice, na adresi Petrinjska ulica 25 u Zagrebu, nakon što je uništena u potresu. 

Rušenje zgrade izazvalo je veliki interes prolaznika, a mnogi su zastali i gledali kako ona, kako su naveli, "zauvijek odlazi u povijest". Naime, zgrada u Petrinjskoj ulici jedan je od simbola zagrebačkog potresa. Građane je podsjećala na nedjelju, 22. ožujka 2020., kada je u 6:24 sati zatresao potres jačine 5,5 stupnjeva po Richteru. 

Pripreme za rušenje te zgrade koja je proglašena opasnom za stanovnike i prolaznike počele su u petak.  Tvrtka  EURCO d.d. će provesti radove uklanjanja.

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati