djelatnice-tvrtke-eurco-podrzale-su-uspjeh-svoje-kolegice-koja-je-magistrirala-na-university-of-liverpool-odlaskom-na-studijsko-i-edukativno-putovanje-u-liverpool-i-posjetom-sveucilista
EURCO d.d.

Djelatnice tvrtke Eurco podržale su uspjeh svoje kolegice koja je magistrirala na University of Liverpool


Djelatnice tvrtke Eurco na studijskom putovanju u Liverpool, podržale su uspjeh i promociju kolegice Ksenije Šlopar na University of Liverpool, koja je s visokom ocjenom postala projekt menadžer i stekla titulu Master of Science in Project Management, Specialisation: Construction & Infrastructure. Edukativnim obilaskom sveučilišta, kampusa i grada stekle su uvid za svoj daljnji osobni rast i razvoj s ciljem implementacije svog znanja u tvrtku. Posjet se odvijao pod budnim okom vlasnika tvrtke Željka Majstorovića koji potiče uključivanje žena u rukovodeće pozicije i napredovanje u poslu. Tvrtka Eurco d.d. je upravo kroz ovakav vid poticanja i organizaciju edukacija za stjecanje poslovnih vještina za svoje djelatnike opstala u građevinskom sektoru i posluje uspješno već preko 20. godina kao vodeća tvrtka u Hrvatskoj u svojoj domeni poslovanja.

 

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati