pocelo-rusenje-stare-zgrade-nekadasnjeg-hotela-split-13-01-2017
EURCO d.d.

Počelo rušenje stare zgrade nekadašnjeg hotela “Split“


Počelo je rušenje stare zgrade nekadašnjeg hotela “Split“. Na tom bi mjestu u sklopu istoimenog hotela koji pripada grupaciji „Radisson Blu Resort“ trebao niknuti novi paviljon pod nazivom “Fikus“.

– U skladu s dosadašnjom praksom investiramo u dodatnu vrijednost koju će turisti i naši sugrađani dobiti po završetku ovog investicijskog ciklusa. Hotel “Radisson Blu“ će raditi cijelo vrijeme tijekom tog zahvata, a očekujemo da ćemo kompletnu investiciju dovršiti do početka 2018. godine – rekla je Nevena Antonini, članica Uprave.

Radovi na rušenju koje izvodi vinkovačka tvrtka Eurco započeli su prije tri dana, a trebali bi biti gotovi do kraja mjeseca, čime će biti spreman teren za iskop i novu gradnju.

 

 

Profil tvrtke

EURCO d.d. za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, tvrtka je specijalizirana za izvođenje poslova rušenja i uklanjanja građevina, reciklažu građevnog materijala, izgradnju objekata posebne namjene te sanaciju odlagališta komunalnog otpada, iza koje ostaju uspješno obavljeni poslovi, ekološki oslobođen prostor pripremljen za novu izgradnju i što je posebno značajno zadovoljni investitori.
Preuzmite profil tvrtke

Certifikati

 

Naši certifikati